Gå til hovedindhold

Hjemmelavet mysli med kokos og nødder - Low carb

Mange low carb- og højprotein-diæter foreslår æg som morgenmad, og det er også en fin måde at starte dagen på, men i længden er det rart at kunne variere morgenmaden

Lækker Morgenknas med få kulhydrater

Her er en opskrift på hjemmelavet mysli - en lækker low carb-morgenmad. Mange low carb- og højprotein-diæter foreslår æg som morgenmad, og det er også en fin måde at starte dagen på, men i længden er det rart at kunne variere morgenmaden. Opskriften her er fra Ditte Ingemanns bog ”Low Carb”.

Opskriften giver ca. 9 portioner og indeholder 10 g kulhydrat pr. portion. 

Prøv også: En lækker, sund og hjemmelavet mysli med frø, kerner og nødder

Det skal du bruge til hjemmelavet mysli med kokos og nødder

150 g revet kokosmel

50 g græskarkerner

50 g solsikkekerner

100 g grofthakkede nødder, for eksempel mandler, valnødder og hasselnødder 

1 tsk. stødt kanel

2 spsk. kokosolie

2 spsk. rismaltsirup eller yaconsirup

40 g tørrede gojibær eller morbær

Prøv også vores mysli med en herlig smag af jul

Sådan laver du hjemmelavet mysli med kokos og nødder

Bland alle ingredienser undtagen de tørrede bær godt sammen og fordel blandingen på en bageplade. Bag din mysli i ovnen ved 150º varmluft i 20-25 minutter. Hold øje med den bagende mysli og rør undervejs. Bland de tørrede bær i, når myslien er kølet helt af. Opbevar myslien i en beholder med tætsluttende låg. Spises sammen med for eksempel drænet yoghurt eller lidt mælk.

Vil du hellere have æg til morgenmad, så anbefaler vi en lækker fritata med laks og krydderurter

Indeholder affiliate links