Gå til hovedindhold

Hvorfor er DU overvægtig?

Tag ansvar for dit vægttab! Afslør dine dårlige vaner og uhensigtsmæssige spisemønstre, hvis du vil tabe dig

Hvis vægttab bare handlede om at følge en bestemt kostretning, ville der sandsynligvis ikke være nogen overvægtige mennesker på jorden. Og hvis den perfekte kostretning, der var ideel til alle mennesker, fandtes, ville der ikke være så mange forskellige slankebøger på markedet.

Den perfekte kostretning findes ikke. Og hvis vi overlader ansvaret til andre og følger nogle retningslinjer slavisk i stedet for at mærke, hvad der sker i vores krop, finder vi aldrig frem til årsagen til vores overvægt.

LÆS OGSÅ: Kom godt i gang med LCHF

Hvad ligger bag de ekstra kilo?

Uanset hvilken kostretning vi følger, får vi ikke de ønskede resultater, hvis ikke vi arbejder med de grundlæggende tanker, følelser, overbevisninger og vaner, der ligger bag de ekstra kilo. Og uanset hvilken kostretning vi har det bedst med, kan vi tage vores dårlige vaner og uhensigtsmæssige spisemønstre med os – og så får vi ikke de resultater, vi ønsker os.

Så ansvaret skal tilbage til dig selv. Spiser du på stress? På træthed? Eller belønner du dig selv med søde sager efter en hård dag? Du er kommet langt, hvis du kan afsløre dine uvaner og blive opmærksom på dine uhensigtsmæssige spisemønstre.

LÆS OGSÅ: LCHF giver hurtigt vægttab

 

Læs mere om