Gå til hovedindhold

Jordbærkoldskål

Koldskål minder os om sommer og sol og med jordbær i, bliver det ikke bedre!

Opskrift på Jordbærkoldskål

Opskriften på jordbærkoldskål er beregnet til 3 personer.

Se opskriften på LCHF venlige mandel-kammerjunker her

Ingredienser - Jordbærkoldskål

6 pasteuriserede æggeblommer

2 spsk. Sukrinmelis

1 spsk. agavesirup

100 g jordbær

1 vaniljestang

1 citron

2 dl piskefløde

1 dl græsk yoghurt

½ l kærnemælk

Nøddeknas

70 g cashewnødder

1 spsk. smør

1 spsk. kokospalmesukker

3 spsk. kokos

Du får over 200 opskrifter til LCHF i vores store LCHF-guide.

Fremgangsmåde - Jordbærkoldskål

Blend blommerne med Sukrin, sirup, jordbær og kornene fra vaniljestangen, og riv citronskallen i.

Pisk fløde, yoghurt og kærnemælk i, og smag til med citronsaft.

Hak nødderne groft og rist dem let i smørret.

Tilsæt kokospalmesukker og kokos, og lad det riste med i et par min.

Servér koldskålen med nøddeknas og evt. ekstra friske jordbær.

Få 1 måneds gratis adgang til dine favoritugeblade

Indeholder affiliate links