Gå til hovedindhold

Kålwrap med laks og flødeost

Sprød kålwrap med laks, agurk og flødeost, der er køn for øjnene og kærlig ved smagsløgene.

Sprød kålwrap med laks, agurk og flødeost, der er køn for øjnene og kærlig ved smagsløgene.

Ingredienser - Kålwrap med laks og flødeost

(1 pers.)
2 savojkålblade
50 g agurk
½ tsk. revet peberrod
1 spsk. flødeost
1 spsk. purløg
100 g røget laks
Evt. rødbedespirer

Prøv også: Agurkewrap med kylling og ærteskud

Fremgangsmåde - Kålwrap med laks og flødeost

Skyl kålbladene og skær den grove stok væk.

Skær agurken i tynde strimler og rør peberrod, flødeost og purløg sammen.

Smør flødeosten på kålbladene og læg laks, agurk og evt. rødbedespirer på.

Rul kålbladene sammen og servér.

Prøv også: Æggewrap med coleslaw