Kålwrap med laks og flødeost
Sprød kålwrap med laks, agurk og flødeost, der er køn for øjnene og kærlig ved smagsløgene.
Ingredienser - Kålwrap med laks og flødeost
(1 pers.)
2 savojkålblade
50 g agurk
½ tsk. revet peberrod
1 spsk. flødeost
1 spsk. purløg
100 g røget laks
Evt. rødbedespirer
Prøv også: Agurkewrap med kylling og ærteskud
Fremgangsmåde - Kålwrap med laks og flødeost
Skyl kålbladene og skær den grove stok væk.
Skær agurken i tynde strimler og rør peberrod, flødeost og purløg sammen.
Smør flødeosten på kålbladene og læg laks, agurk og evt. rødbedespirer på.
Rul kålbladene sammen og servér.
Prøv også: Æggewrap med coleslaw