Gå til hovedindhold

Kanelbrød

Bag et kanelbrød med gode frø og kerner efter en LCHF-opskrift på kanelbrød

Opskrift på kanelbrød

Bag et kanelbrød med gode frø og kerner efter en LCHF-opskrift på kanelbrød.

Bag også: Krydret gulerodskage

Ingredienser - kanelbrød

200 g hørfrø
150 g solsikkekerner
50 g hvedeklid, gerne groft
1 spsk. bagepulver
1 spsk. Fiberhusk
2 spsk. kanel
6 æg
50 g smør
1 dl fløde
2 dl Sukrin
Ca. 300 g cremefraiche

Prøv også: Småkager med blandede nødder

SE OGSÅ: Tab dig med honning og kanel

Fremgangsmåde - kanelbrød

Knus hørfrø og solsikkekerner fint – f.eks. i en morter. Jo finere, du knuser dem, desto bedre bliver konsistensen. Bland resten af det tørre med de knuste frø og kerner. Smelt smørret og bland det i den tørre blanding sammen med fløden. Bland æg, cremefraiche og Sukrin i en stor skål. Tilsæt frøblandingen.
Hæld dejen i en brødform og bag det ved 190° i 1 time og 20 min. Afkøl brødet.S

kær brødet i skiver, læg dem i portionsposer og opbevar dem i fryseren. Brødkagen er nem at riste i en brødrister.

Prøv også: Protein pandekager med acai

Artiklen indeholder affiliate links.