Gå til hovedindhold

Kanlesnegle - glutenfri og low carb

Elsker du også kanelsnegle? Så prøv den her opskrift, den er bare god!

Opskrift på kanelsnegle

Elsker du også kanelsnegle? Så prøv den her opskrift, den er bare god!

Opskriften er beregnet til ca. 12 stk. kanelsnegle

Prøv også denne opskrift på LCHF kanelsnegle

Ingredienser - Kanelsnegle LCHF

4 æg

1 dl kokosmælk (køb det her)

25 gram smeltet smør 

® 2 spsk. FiberHUSK (køb det her)

1 dl fedtreduceret mandelmel (køb det her)

4 spsk. sukrin gold (køb det her)

2 tsk. bagepulver

Fyld:

50 gram smør

50 gram sukrin gold (køb det her)

1 spsk. kanel.

Prøv også vores kaloriefattige kanelsnegle

Fremgangsmåde - Kanelsnegle LCHF

Alle ingredienserne til dejen blendes sammen og hældes i en sprøjtepose (eller frysepose med et hul).

Dejen sprøjtes ud på en bageplade som 12 snegle. Fyldet fordeles over sneglene, som bages ved 200 grader i cirka 20 minutter.

FiberHUSK bør ikke erstattes ® ® af HUSK , da HUSK består af hele frøskaller og derfor har en anden volume. 

Opskriften er udarbejdet af Sofia Sommer. Sofia er forfatter til de to lækre kogebøger ”Low carb lækkerier” og ”Familiens low carb favoritter”, som begge indeholder masser af opskrifter uden mel og sukker. Få mere inspiration på lowcarb.dk.

Indeholder affiliate links