Gå til hovedindhold

Karrysild

Karrysild i glasskål
Denne opskrift på karrysild er perfekt til dit julefrokost- eller påskebord.

Opskrift på Karrysild - perfekt til julefrokostbordet

Karrysild til ca. 6 personer.

Ingredienser 

2-3 kryddersildefileter

2 syltede agurker el. 3-4 strimler asie (uden sukker)

3 hårdkogte æg

175 g mayonnaise (uden sukker)

1 dl ymer eller cremefraiche 18- eller 38 procent

2-3 tsk. karry

1 tsk. engelsk sauce

Evt. lidt gurkemeje

Salt og peber

Pynt:

Æggebåde og Karse

 

Fremgangsmåde 

Skær sildene i små bidder.

Skær agurkerne i små tern og hak æggene.

Rør mayonnasie og ymer sammen og smag til med karry, engelsk sauce, gurkemeje, salt og peber.

Bland fyldet i og kom det hele i en skål.

Pynt med æggebåde og karse kort tid inden serveringen.

Server sildene med et god Low carb eller Stenalderbrød. Prøv for eksempel det her lækre Stenalderbrød med middelhavskrydderi

Til jul og påske

Vi har mange lækre retter som gør sig godt på både julefrokost- og påskebordet. Prøv for eksempel en af disse lækre retter med sild.

Stegte sild i eddike

Rødbedesyltede sild med små rødløg

Sennepssild

Marinerede sild