Gå til hovedindhold

Kikærteboller med bacon og mozzarella

Skønne kikærteboller med bacon i tern og revet mozzarella, der er lette at lave og smager godt – både lune og kolde.

Skønne kikærteboller med bacon i tern og revet mozzarella, der er lette at lave og smager godt – både lune og kolde.

Ingredienser - Kikærteboller med bacon og mozzarella

(12 stk.)
100 g bacon
4 æg
1 dl græsk yoghurt
100 g kikærter
3 spsk. olivenolie
1 spsk. bagepulver
½ tsk. salt
1 spsk. Fiber Husk
50 g sesamfrø
50 g revet mozzarella

Prøv også: Boller med græskarkerner

Fremgangsmåde - Kikærteboller med bacon og mozzarella

Skær baconen i tern, rist dem på en varm stegepande, og lad dem afkøle.

Blend æg, yoghurt, kikærter og olie sammen.

Bland bagepulver, salt, Husk og sesamfrø, og rør det i æggemassen.

Rør bacon og osten i, og fordel dejen i 12 smurte silikoneforme eller muffinforme.

Bag bollerne ved 180° i 30 min.

Prøv også: Chia-boller

Artiklen indeholder affiliatelinks