Gå til hovedindhold

Knækbrød Low carb og glutenfri

Her får du opskriften på et lækkert knækbrød med frø og kerner. Knækbrødet er perfekt til dig, som gerne vil spise LCHF eller glutenfrit.

Opskrift på knækbrød som både er Low carb og glutenfrit

Her får du opskriften på et lækkert knækbrød med frø og kerner. Knækbrødet er perfekt til dig, som gerne vil spise LCHF eller glutenfrit. 

Opskriften på knækbrød giver ca. 2 bageplader.

Prøv også vores opskrift på Sprøde knækbrød

Ingredienser - Knækbrød

1 dl hørfrø malet til mel (Køb dem billigt her)

1 dl solsikkekerner malet til mel (Køb dem billigt her)

2 dl solsikkekerner 

2 dl sesamfrø (Køb det billigt her)

1 dl græskarkerner (Køb det billigt her)

1 dl hørfrø 

2 tsk. bagepulver

2 tsk. salt

2 spsk. FiberHUSK (Køb det billigere her)

4 dl vand

Her får du endnu en opskrift på lækkert glutenfrit knækbrød

Fremgangsmåde - Knækbrød

Hørfrø og solsikkekerner males til mel.

Alle ingredienserne røres sammen, rulles ud mellem to stykker bagepapir og ridses med en kniv i passende stykker.

Derefter bages de ved 1600 i ca. 55 min.

Hørfrø er rige på de gavnlige omega 3-fedtsyrer, der ødelægges ved høj varme, så derfor bages de kun ved 160⁰.

Vær opmærksom på:

FiberHUSK® bør ikke erstattes af HUSK®, idet HUSK® består af hele frøskaller og derfor har en anden volumen.

Opskriften er udarbejdet af Sofia Sommer. Sofia er forfatter til de to lækre kogebøger ”Low carb lækkerier” og ”Familiens low carb favoritter”, som begge indeholder masser af opskrifter uden mel og sukker. Få mere inspiration på lowcarb.dk.

 

*Gavebeviset er gyldigt indtil d. 31/3-16.

 

Indeholder affiliate links