Kødboller med middelhavssalt
Ingredienser - Kødboller med middelhavssalt
500 g hakket svinekød
1 tsk salt
1 knsp. peber
½ tsk tabasco
1 tsk spidskommen
1 løg
1 spsk. fløde
1 æg
1 tsk. Fiber Husk
500 g tomater
1 agurk
1 rød peberfrugt
1 bdt. bredbladet persille
1 bdt. mynte
Saften af 1 citron
½ dl olivenolie
Salt og peber
1 dl sesamfrø
Olie til stegning
Prøv også: Pasta med kødboller til LCHF
Fremgangsmåde - Kødboller med middelhavssalt
Rør kød, krydderier, revet løg, fløde, æg og Fiber Husk sammen til en jævn fars og lad den stå i 10 min.
Skær tomater i små tern.
Fjern kernerne fra peberfrugten og skær den i små tern.
Halvér og fjern kernerne fra agurken og skær den i små tern. Hak mynte og persille fint og bland det med resten af salaten.
Bland grønsager og krydderurter med citronsaft og olivenolie og smag til med salt og peber.
Form farsen til 16 små frikadeller, tril dem i sesamfrøene og steg dem gyldne i olien.