Gå til hovedindhold

Kødboller med middelhavssalt

Små lækre kødboller med middelhavssalt

Ingredienser - Kødboller med middelhavssalt

500 g hakket svinekød

1 tsk salt

1 knsp. peber

½ tsk tabasco

1 tsk spidskommen

1 løg

1 spsk. fløde

1 æg

1 tsk. Fiber Husk

500 g tomater

1 agurk

1 rød peberfrugt

1 bdt. bredbladet persille

1 bdt. mynte

Saften af 1 citron

½ dl olivenolie

Salt og peber

1 dl sesamfrø

Olie til stegning

Prøv også: Pasta med kødboller til LCHF

Fremgangsmåde - Kødboller med middelhavssalt

Rør kød, krydderier, revet løg, fløde, æg og Fiber Husk sammen til en jævn fars og lad den stå i 10 min.

Skær tomater i små tern.

Fjern kernerne fra peberfrugten og skær den i små tern.

Halvér og fjern kernerne fra agurken og skær den i små tern. Hak mynte og persille fint og bland det med resten af salaten.

Bland grøn­sager og krydderurter med citronsaft og olivenolie og smag til med salt og peber.

Form farsen til 16 små frikadeller, tril dem i sesamfrøene og steg dem gyldne i olien.