Kokosbrød med banan
Opskrift på kokosbrød med banan
Det skønneste kokosbrød med banan, kokos og chokoladeglasur.
Ingredienser - Kokosbrød med banan
150 g hasselnødder
100 g smør
2 modne bananer
1 dl kokosmælk
4 æg
2 spsk. Sukrin Gold
1 spsk. kanel
1 tsk. kardemomme
1 tsk. vaniljepulver
1 tsk. bagepulver
2 spsk. Husk
90 g kokosfibre
50 g mørk chokolade
1 spsk. kokosflager
PRØV OGSÅ: Pistaciesnegle med chokolade
Fremgangsmåde - Kokosbrød med banan
Hak nødderne fint og smelt smørret.
Blend bananerne med æg, kokosmælk og Sukrin Gold og smør og rør krydderier og bagepulver i.
Bland Husk, kokosfibre og nødder i dejen og rør dejen godt igennem.
Kom dejen i en sandkageform beklædt med bagepapir og bag brødet ved 200° i 30 min.
Smelt chokoladen, tag brødet ud af formen og overtræk det med chokolade og drys med kokosflager.
Tip:
Bananbrødet kan sagtens fryses. Skær brødet i skiver, kom mellemlægspapir mellem skiverne, læg det i en frysepose og frys. Skiverne kan let skilles ad, og man kan nøjes med at optø et par skiver ad gangen.
PRØV OGSÅ: Hjemmelavet bounty
Artiklen indeholder affiliate links.