Gå til hovedindhold

Kokosbrød med banan

Det skønneste kokosbrød med banan, kokos og chokoladeglasur

Opskrift på kokosbrød med banan

Det skønneste kokosbrød med banan, kokos og chokoladeglasur.

Ingredienser - Kokosbrød med banan

150 g hasselnødder

100 g smør

2 modne bananer

1 dl kokosmælk

4 æg

2 spsk. Sukrin Gold

1 spsk. kanel

1 tsk. kardemomme

1 tsk. vaniljepulver

1 tsk. bagepulver

2 spsk. Husk

90 g kokosfibre

50 g mørk chokolade

1 spsk. kokosflager

PRØV OGSÅ: Pistaciesnegle med chokolade

Fremgangsmåde - Kokosbrød med banan

Hak nødderne fint og smelt smørret.

Blend bananerne med æg, kokosmælk og Sukrin Gold og smør og rør krydderier og bagepulver i.

Bland Husk, kokosfibre og nødder i dejen og rør dejen godt igennem.

Kom dejen i en sandkageform beklædt med bagepapir og bag brødet ved 200° i 30 min.

Smelt chokoladen, tag brødet ud af formen og overtræk det med chokolade og drys med kokosflager.

Tip:

Bananbrødet kan sagtens fryses. Skær brødet i skiver, kom mellemlægspapir mellem skiverne, læg det i en frysepose og frys. Skiverne kan let skilles ad, og man kan nøjes med at optø et par skiver ad gangen.

PRØV OGSÅ: Hjemmelavet bounty

Artiklen indeholder affiliate links.