Gå til hovedindhold

Kold tomatsuppe

En lækker og forfriskende tomatsuppe med mandler og bladselleri - perfekt til din LCHF-picnic på en varm sommerdag.

En lækker og forfriskende tomatsuppe med mandler og bladselleri - perfekt til din LCHF-picnic på en varm sommerdag.

Ingredienser - Kold tomatsuppe

(4 pers.)
50 g mandler
1 spsk. Fiberhusk
750 g tomater
1 rød peberfrugt
½ agurk
2 fed hvidløg
2 dl kuldslået vand
1 tsk. tabasco
2 spsk. olivenolie
1 lime
2 tsk. salt
½ tsk. peber
12 isterninger
4 stilke bladselleri

Prøv også: Laks i fennikelsuppe

Fremgangsmåde - Kold tomatsuppe

Skold og smut mandlerne.

Skær tomater, peberfrugt og agurk i mindre stykker og blend stykkerne sammen med mandler, Fiberhusk og hvidløg i en foodprocessor.

Bland puréen med vand, tabasco, olie og limesaft, smag til med salt og peber og stil den på køl.

Skyl bladselleri og pak stilkene for sig.

Kom suppen i fire syltetøjsglas, tilsæt isterningerne og pak bladsellerien ned ved siden af.

TIP!
Kom evt. suppen på en ren og skoldet termokande, så holder den sig fint kold. Selv på en varm dag.

Prøv også: Suppe med fisk og grønt

Artiklen indeholder affiliate link