Gå til hovedindhold

Kom godt i gang med LCHF

Se her, hvordan du kommer i gang med LCHF

Hvis du har lyst til at prøve LCHF kuren, er bogen ”Kom i gang med LCHF på 14 dage” af Lars-Erik Litsfeldt en god investering. Det er en kostbog om LCHF metoden. Her præsenteres du for gode råd og opskrifter, indkøbslister og en 14-dages LCHF madplan.

LCHF minder lidt om Atkins-kuren fra 90’erne. Hakkebøffer med græsk salat er helt i orden. Piskefløde, smør og fede oste er i orden. For ikke at glemme bacon og røget flæsk!

LCHF opskrifter indeholder råvarer som: fisk, æg, kød, nødder, grøntsager og masser af sundt fedt. Til gengæld er lyst brød, kartofler, pasta og ris bandlyst. Ligesom de fleste rodfrugter og frugter.
 

Læs Low carb og LCHF succeshistorier og bliv inspireret til dit eget vægttab

 

LCHF stabiliserer blodsukkeret

Med LCHF skal man kort sagt undgå dét, der indeholder for mange kulhydrater – men ikke spare på grove grøntsager eller de naturlige fedtstoffer, som også omfatter animalsk fedt. LCHF kost har ifølge bogen den positive virkning, at man bliver mæt, spiser mindre og derfor automatisk indtager færre kalorier og derfor opnår et vægttab. LCHF kostens sammensætning balancerer kroppens hormoner, så den bliver bedre til at forbrænde fedt. Desuden hævder Litsfeldt, at LCHF kuren stabiliserer blodsukkerniveauet, så sukkersygepatienter bliver raske. Og der skal ikke tælles kalorier på LCHF.
 

Find din LCHF madplan her

Tab dig med Lavkarbo

Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Slankeklubbens webshop!

Kun 20 kr. per stk.

Frugt er bandlyst med LCHF

En nem huskeregel med LCHF er, at man kan spise alt dét, der har svømmet, løbet og fløjet, samt de produkter, der kommer ud af disse dyr eller kan laves af disse dyr. Frugt er bandlyst, fordi man får de samme vitaminer i de få grøntsager, man spiser, hvorimod frugt indeholder frugtsukker, som sidestilles med almindeligt, raffineret sukker. En banan indeholder for eksempel, hvad der svarer til 12 sukkerknalder.

Find din næste LCHF opskrift her

 

LCHF og æg

Æg er den bedste råvare på hylden – blandt andet på grund af det høje proteinindhold, hvorimod light-produkter er forbudte, fordi de snyder kroppen til at tro, at der er sukker på vej, hvorefter den udskiller insulin, hvilket har en række uheldige konsekvenser. Når der er meget insulin i blodet, ”slukker” musklerne for forbrændingen.

Find mere om LCHF

På nettet

Du kan købe ”Kom i gang med LCHF på 14 dage” af Lars-Erik Litsfeldt HER >>
Du kan desuden finde inspiration til LCHF-morgenmad, -frokost, -aftensmad og -snacks på Kathes blog: www.ravfood.wordpress.com

Du kan købe produkter til LCHF her

Lowcarbstore.dk
Med24.dk
LCHFbutikken

Rabatkoden gælder indtil d. 12. april 2015.

Vil du læse mere om LCHF?