Krebinetter af kyllingefars med tomat og blomkål
Lækre LCHF krebinetter af kyllingefars med soltørrede tomater og blomkål, der er vendt i rasp af hørfrø, sesamfrø, solsikkekerner og græskarkerner.
Ingredienser - Krebinetter af kyllingefars med tomat og blomkål
(1 person)
Fars
150 g hakket kyllingekød
50 g semi-soltørrede tomater
100 g blomkål
5 g karry
2 g salt
2 g groft peber
30 g smør til stegning
Rasp:
25 g hørfrø
25 g sesamfrø
50 g solsikkekerner
50 g græskarkerner
Salat
50 g blandet salat
50 g grønne bønner, småtskårne
50 g cherrytomat i skiver
Prøv også: Krebinetter med rodfrugter, ingefær og estragon
Fremgangsmåde - Krebinetter af kyllingefars med tomat og blomkål
Blend alle ingredienser til farsen sammen til en fast masse. Bland ingredienserne til raspen.
Form dellerne og rul dem i raspen.
Steg dem i smør på en pande ved middelstærk varme.
Læg salat, bønner og tomater på en tallerken.
Læg krebinetterne oven på salaten og servér.
Prøv også: Karbonader med stuvede rodfrugter