Gå til hovedindhold

Krydret kyllingetærte

Skøn opskrift på krydret kyllingetærte med LCHF-tærtebund.

Opskrift på krydret kyllingetærte

Skøn opskrift på krydret kyllingetærte med LCHF-tærtebund. 

Opskriften er til 3 personer.

Ingredienser - Krydret kyllingetærte

40 g mandelmel

60 g sesamfrø

1 spsk. Husk

40 g smør

1 æg

450 g hakket kylling

1 løg

1 spsk. olie

1 fed hvidløg

1 spsk. tomatpuré

2 tsk. paprika

2 tsk. spidskommen

½ tsk. cayennepeber

Salt og peber

1 rød peberfrugt

50 g edamamebønner

2 æg

1 dl fløde

50 g revet ost

PRØV OGSÅ: Pirogger med oksekød

Fremgangsmåde - Krydret kyllingetærte

Bland mandelmel, sesamfrø og Husk, smelt smørret og bland det hele til en ensartet dej sammen med ægget i en foodprocessor.

Lad dejen hvile i 10 min. og rul den ud mellem to stykker bagepapir. Kom dejen i en 23 cm tærteform og forbag den ved 200° i 10 min. 

Svits kyllingekød og løg i olien, tilsæt hvidløg, puré og krydderier og lad det småsimre i 5 min. 

Smag til med salt og peber, kom kødet i tærtebunden og fordel peberfrugt i strimler og bønner over.

Pisk æg og fløde, hæld det over tærten, drys med ost og bag tærten ved 200° i 30 min.

LÆS OGSÅ:  Har du problemer med dit LCHF bagværk?