Gå til hovedindhold

Kylling i karry ala Lavkarbo

Prøv denne klassisk kylling i karry efter Lavkarbo-principerne

Ingredienser til Lavkarbo/Low Carb-kylling i karry

(4 portioner)

600 g hakket kyllingekød
1 spsk. smør
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
12 små tomater
8 spsk. skiveskåret porre
Ca. ½ tsk. tørret chili
6 dl vand
1 terning hønsekødbouillon
1 spsk. karry
1 tsk. paprika
2 dl fløde

Fremgangsmåde

Smelt smørret i en gryde og steg kyllingekødet. Skær peberfrugterne i skiver og tilsæt dem, tomater, porreskiver og chili. Tilsæt vand og bouillon og smag til med krydderier.
Lad suppen koge lidt og hæld så fløden i, lige før retten er færdig.
Fløden kan udelades – men brug i stedet lidt ekstra fedtstof. 

Tip: Prøv dig frem med andre grønsager, krydderier og urter. Du kan også bruge kyllingefiléter i stedet for hakket kyllingekød.

Læs mere om