Kylling med blomkålssalat
Opskrift på kylling med blomkålssalat
Krydrede kyllingelår med lækker blomkålssalat - god LCHF-opskrift til aftensmad.
Prøv også: Kylling bolognese med fuldkornspasta
Ingredienser - kylling med blomkålssalat
600 g kyllingelår
½ tsk. salt
½ tsk. citronpeber
400 g blomkål
150 g sukkerærter
10 radiser
Dressing
1 dl cremefraiche
1 spsk. mayonnaise
1 bundt dild
½ citron
1 tsk. salt
1 knsp. peber
Prøv også: Cæsarsalat med kylling (363 kcal)
Fremgangsmåde - kylling med blomkålssalat
Krydr kyllingelårene med salt og citronpeber og steg dem i ovnen ved 200° i 45 min. Skyl blomkålen og hak den fint. Skær ærterne i strimler og radiser i små tern.
Rør cremefraiche og mayonnaise med klippet dild, revet citronskal og 1 spsk. af saften og smag til med salt og peber. Bland dressingen med blomkål, ærter og
radiser og servér med kyllingen.