Gå til hovedindhold

Kylling med blomkålssalat

Skøn ret med fyldt kyllingebryst og blomkålssalat med peanutdressing

Opskrift på kylling med blomkålssalat

Opskriften på kylling med blomkålssalat er beregnet til 3 personer

Prøv også vores opskrift på Kylling med blomkålssalat

Ingredienser - Kylling med blomkålssalat

3 kyllingebryster

Salt og peber

1 fed hvidløg

2 spsk. persille

100 g mozzarella

125 g bacon i skiver

1 blomkål

400 g bælgærter

1 rødløg

125 g blåbær

Dressing:

½ dl olie

2 spsk. limesaft

1 spsk. agavesirup

1 spsk. peanutbutter

Fremgangsmåde - Kylling med blomkålssalat

Bank kyllingebrysterne flade og krydr dem med salt og peber. Hak hvidløg, persille og mozzarellaosten til en grov blanding.

Fordel osteblandingen på kyllingebrysterne, rul dem sammen og vikl bacon om.

Steg brysterne ved jævn varme, til de er gyldne og gennemstegte.

Servér brysterne med blomkålssalaten.

Skær blomkålen i mindre stykker og blend dem, til de har konsistens som grov bulgur. 

Bælg ærterne, hak rødløget fint og bland dem med blomkål og blåbær.

Pisk olie, limesaft, sirup og peanutbutter sammen til en glat dressing og kom den over blomkålssalaten.

Bælg ærterne, hak rødløget fint og bland dem med blomkål og blåbær.

Pisk olie, limesaft, sirup og peanutbutter sammen til en glat dressing og kom den over blomkålssalaten.