Gå til hovedindhold

Kyllingesalat med pære

Lækker LCHF-salat med kylling, pærer, gedeost og ananaskirsebær

Opskriften er til 4 personer

Ingredienser til LCHF-kyllingesalat med pære

4 kyllingefiléter a 150 g

1 spsk. blandede, tørrede urter, f.eks. basilikum og oregano

Salt og peber
1 bundt frisk salvie
8-12 skiver gedeost
1 spsk. olivenolie
1 spsk. balsamicoeddike
70 g rucola
6-8 ananaskirsebær
1 spsk. olivenolie
½ spsk. balsamicoeddike
1 pære

Fremgangsmåde til LCHF-kyllingesalat med pære

Tænd ovnen på 175°. Gnid kyllingefiléterne med urter og læg dem i et smurt, ovnfast fad. Krydr med lidt salt og peber. Hak salvien og læg halvdelen over kødet. Fordel osten over kyllingestykkerne og hæld olie og balsamicoeddike over.

Giv retten 20-25 min. i ovnen.

Læg rucolaen i en skål og bland med resten af salvien. Tilsæt ananaskirsebærrene, olie og balsamicoeddike og rør rundt.

Skær pæren i tynde både. Server kyllingen med salat og dekorér med pæreskiverne.

LCHF-opskrift: Tatjana Albinus