Gå til hovedindhold

Laks i rundkørsel

Prøv denne skønne laks med æble- og peberrodscreme

Ingredienser til Laks med Æble- og peberrodscreme
(4 portioner)

500 g laksefilet
Salt og peber
8 skiver bacon

Æble- og peberrodscreme
1 æble
1½ dl cremefraiche
½ dl mayonnaise
2 spsk. revet, frisk peberrod
2 spsk. hakket purløg
½ tsk. gurkemeje
Salt og peber

Tilbehør
150 g sukkerærter

Tænd ovnen på 200°. Steg baconskiverne i nogle minutter på hver side, så de får en fin stegeskorpe.
Skær laksefileten i otte stykker. Rul hvert laksestykke sammen – start med den tyndeste del af laksen. Drys med salt og peber. Rul en baconskive rundt om lakserullerne og fæstn med en tandstikker. Giv rullerne ca. 15 min. i ovnen.
Lav en creme af æble, skåret i små tern, cremefraiche, mayonnaise, peberrod, purløg og gurkemeje og bland det godt. Smag til med salt og peber.
Fordel sukkerærterne på fire tallerkner og placer lakserullerne på sukkerærterne.

Lavkarbo-opskrift: Ulrika Davidsson

De fede fisk
Vælg gerne de fede fisk som laks, makrel, sardiner og sild. Alle fisk er gode at have på menuen, for her får du samtidig de næringsrige omega 3-fedtsyrer. Du kan både bruge fersk og frossen fisk – og supplere med konserves.
 

Læs mere om