Laks og avokadocreme på kikærtebund
Røget laks og blød avokadocreme på en sprød kikærtebund – så lækkert!
Ingredienser - Laks og avokadocreme på kikærtebund
(2 pers.)
80 g kogte kikærter
1½ æggehvide
1 spsk. skyr
1 dl vand
1 spsk. FiberHusk
1 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
1½ avokado
1 spsk. sennep
2 spsk. skyr
1 tsk. citronsaft
1 forårsløg
2 spsk. dild
70 g røget laks i skiver
25 g gulerod
Prøv også: Laks med nudler og asparges
Få flere lækre Lavkarbo-opskrifter
Vil du have abonnement på Familie Journal? Klik her for at se de aktuelle abonnementstilbud >>
Fremgangsmåde - Laks og avokadocreme på kikærtebund
Blend kikærter, æggehvide, skyr, vand, Fiber- Husk, bagepulver og salt til en jævn dej og kom dejen i et 10 x 18 cm ovnfast fad beklædt med bagepapir.
Bag bunden ved 200° i 25 min. og lad den køle.
Mos avokadoen og rør den med citronsaft, sennep, skyr, hakket forårsløg og dild.
Kom avokadocremen på bunden, fordel laksen over og servér med strimler af gulerod.
Prøv også: Appelsinbagt laks med granatæble og mynte
Artiklen indeholder affiliate links