Gå til hovedindhold

Laks og avokadocreme på kikærtebund

Røget laks og blød avokadocreme på en sprød kikærtebund – så lækkert!

Røget laks og blød avokadocreme på en sprød kikærtebund – så lækkert!

Ingredienser - Laks og avokadocreme på kikærtebund

(2 pers.)
80 g kogte kikærter
1½ æggehvide
1 spsk. skyr
1 dl vand
1 spsk. FiberHusk
1 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
1½ avokado
1 spsk. sennep
2 spsk. skyr
1 tsk. citronsaft
1 forårsløg
2 spsk. dild
70 g røget laks i skiver
25 g gulerod

Prøv også: Laks med nudler og asparges

Få flere lækre Lavkarbo-opskrifter

Med denne uges Familie Journal medfølger endnu et lækkert slankehæfte med Lavkarbo-opskrifter. Køb det i dag!

Vil du have abonnement på Familie Journal? Klik her for at se de aktuelle abonnementstilbud >>

Fremgangsmåde - Laks og avokadocreme på kikærtebund

Blend kikærter, æggehvide, skyr, vand, Fiber- Husk, bagepulver og salt til en jævn dej og kom dejen i et 10 x 18 cm ovnfast fad beklædt med bagepapir.

Bag bunden ved 200° i 25 min. og lad den køle.

Mos avokadoen og rør den med citronsaft, sennep, skyr, hakket forårsløg og dild.

Kom avokadocremen på bunden, fordel laksen over og servér med strimler af gulerod.

Prøv også: Appelsinbagt laks med granatæble og mynte

Artiklen indeholder affiliate links