Gå til hovedindhold

Laks og grønkålssalat

Lækker LCHF-middagsret med laks, grønkål og peanuts. LCHF-salaten er både glutenfri og mælkefri.

Opskrift på salat med laks og grønkål

Lækker LCHF-middagsret med laks, grønkål og peanuts. LCHF-salaten er både glutenfri og mælkefri.

Opskriften er til 1 person.

Prøv også: Laksesalat på knækbrød

Ingredienser -  salat med laks og grønkål

150 g grønkål
½ rødløg
½ æble
1 spsk. kapers
1 spsk. olivenolie
1 spsk. æblecidereddike
2 tsk. sennep
½ tsk. Sukrin
Salt og peber
25 g peanuts
100 g røget laks

Prøv også: Laksesalat med æble og wasabi

Fremgangsmåde - salat med laks og grønkål

Rip grønkålen af stokken, skyl den og hak den fint. Pil løget, skær det i tynde skiver og skær æblet i små tern. Hak kaperserne og bland dem med grønkål, løg og æble. Pisk olie, eddike, sennep, Sukrin, salt og peber, vend dressingen i grønkålen og lad den trække i 30 min. Hak peanuts og rul laksen sammen som små roser. Anret grønkålen på et fad med peanuts og lakseroser over.

TIP: Du kan sagtens hakke grønkål i hånden, men det går både hurtigt og nemt i en foodprocessor.

Salaten med laks og grønkål indeholder 497 kcal kcal/portion.

Prøv også: Æggewrap med laks og hytteost