Gå til hovedindhold

Laks på blomkålsbund

Sund og lækker ret med laks, bacon, blomkål, sukkerærter og radiser.

Sund og lækker ret med laks, bacon, blomkål, sukkerærter og radiser.

Ingredienser - Laks på blomkålsbund

(1 pers.)
150 g laks
¼ tsk. salt
1 knsp. citronpeber
1 skive bacon
300 g blomkål
150 g sukkerærter
10 radiser

Dressing
1 dl skyr
1 bundt dild
½ tsk. paprika
1 tsk. salt
1 knsp. peber

Prøv også vores æggeruller med varmrøget laks

Opskriften fortsætter nedenfor...

Rabatkoden gælder indtil d. 12. april 2015.

Fremgangsmåde - Laks på blomkålsbund

Krydr laksen med salt og citronpeber, vikl baconskiven om og steg den ved middelhøj varme i 3 min. på hver side. Skyl blomkålen og hak den fint. Skær sukkerærter i strimler og radiser i små tern.

Rør skyr med klippet dild og paprika og smag til med salt og peber. Bland dressingen med blomkål, ærter og radiser og servér med laksen.

Tip
I stedet for bacon kan du bruge en skive lufttørret skinke, for den salte, røgede smag klæder fisken godt.

Prøv også den lækre slankeopskrift på laks med rodfrugter