Gå til hovedindhold

Laksefilét med gratineret portobello

Imponer dine gæster med laks og gratineret portobello-svampe

Ingredienser til Laksefilét med gratineret portobello

(3 pers.)

500 g portobellosvampe
2 skalotteløg
1 spsk. smør
2 spsk. hakket persille
100 g mozzarella
3 laksefiléter
2 spsk. hakket dild
1 tsk. revet, usprøjtet citronskal
Salt og peber
Smør til stegning
 

Fremgangsmåde til Laksefilét med gratineret portobello

Børst svampene og bræk stokken af. Vælg 6 hatte ud og læg dem med lamellerne opad i et ovnfast fad. Skær resten af svampene og de 6 stokke i små tern og rist dem i smørret sammen med hakket løget i 5 min. Tilsæt persillen og smag til med salt og peber. Fordel svampeblandingen i de 6 hatte og drys osten over. Gratinér svampene i ovnen ved 225° i 10 min. Bland dild, citronskal, salt og peber og vend fileterne heri. Steg filéterne ved middelhøj varme i 3-4 min. på hver side og servér med en god tomatsalsa.

LCHF-produkter i slankeshoppen

Find dine LCHF-produkter i Slankeklubben.dk's slankeshop.

Gå til shopsiden her >>

3 LCHF-favoritter fra Slankeklubben.dk's slankeshop:

Mandelmel, 400 g, vejl. pris: 135 kr.

 

Cake in a cup, vejl. pris 24,95 kr.

 

Low carb pasta, 250 g, vejl. pris 38 kr.

 

Artiklen indeholder affiliatelinks.

 

 

Læs mere om