Gå til hovedindhold

Laksepaté til LCHF

Prøv denne skønne laksepaté som til forret nytårsaften - den smager skønt!

Prøv denne skønne laksepaté som til forret nytårsaften - den smager skønt!

Ingredienser - Laksepaté

450 g laksefilet

60 g røget laks

2 æg

3 dl cremefraiche

2 spsk. hakket dild

1 knsp. cayennepeber

1 tsk. salt

1 tsk. citronsaft

100 g rejer

1 citron

100 g rejer

Dild

Prøv også vores opskrift på avocado med laksesalat

Fremgangsmåde - Laksepaté

Hak fersk og røget laks i en foodprocessor eller blender, tilsæt æg, cremefraiche, dild, cayennepeber, salt og citronsaft og rør massen ensartet. 

Vend rejerne i farsen, kom den i en 1-liters form foret med bagepapir og dæk den med stanniol. 

Bag laksepatéen i vandbad i ovnen ved 200° i 60 min. og lad den køle helt af i køleskabet med let pres på. Servér laksepatéen med rejer, citronbåde og frisk dild.