Gå til hovedindhold

Lavkarbo-cordon bleu med rød salat

En rigtig god klassiker i Lavkarbo-version

Ingredienser til Lavkarbo-cordon bleu med rød salat
(2 pers.)

2 kalveschnitzler
1 tsk. sennep
2 skiver mellemlagret ost
2 skiver landskinke
1 æg
50 g groft rugmel
Salt og peber
1½ dl cremefraiche
2 spsk. appelsinsaft
50 g hindbær (optøet)
300 g rødkål
25 g solsikkekerner
25 g mandelsplitter
½ æble
Smør til stegning

 

Fremgangsmåde til Lavkarbo-cordon bleu med rød salat

Bank schnitzlerne ud til ½ cm’s tykkelse. Smør dem med sennep og læg en skive ost og en skive skinke over, men hold kanterne fri. Smør kanterne med sammenpisket æg, fold kødet sammen og hæft dem med tandstikker.

Vend schnitzlerne i ægget og panér med en blanding af rugmel, salt og peber. Pisk cremefraichen med appelsinsaft, mos hindbærrene og vend dem i. Snit rødkålen fint og vend den i dressingen sammen med solsikkekerner og mandler. Pynt med fine æblestrimler.

Steg de to cordon bleu i smørret ved middelstærk varme i 3-4 min. på hver side og servér.
 

Af Kristina Marckmann/ Foto: Carina Krüger

Læs mere om