Gå til hovedindhold

Lavkarbo-kyllingesalat med bacon

Super lækker kyllingesalat fra Tatjana

Ingredienser til Lavkarbo kyllingesalat med bacon
(2 personer)

200 g kylling (f.eks. kogt brystfilet eller en rest fra aftensmaden)
100 g bacon
100 g gulerødder

Dressing
3 spsk. mayonnaise
3 spsk. græsk yoghurt eller andet syrnet mælkeprodukt
1 tsk. groft havsalt
Friskkværnet peber
 

Fremgangsmåde til kyllingesalat med bacon

Baconen steges sprød og skæres i små stykker. Kyllingen skæres ligeledes i tern, og gulerødderne rives groft. Ingredienserne til dressingen blandes sammen og røres i. Til sidst smages til med havsalt.

 

Opskrift og foto: Tatjana Albinus

 

Opskriften er fra Tatjana Albinus’ kogebog ”Familiens low carb favoritter”. Få mere inspiration til en sundere livsstil på Tatjanas hjemmeside, lowcarb.dk

Læs mere om