Gå til hovedindhold

Lavkarbo-millionbøf med mos

Du kan sagtens lave en stor grydefuld og fryse kødsovsen ned i mindre portioner.

Ingredienser til Lavkarbo-millionbøf med mos

(4 pers.)

600 g blomkål
400 g rosenkål
2 løg
100 g bacon i tern
1 spsk. olie
500 g hakket oksekød
1 ds. hakkede tomater
1 spsk. oregano
1 tsk. salt
1 knsp. peber
150 g flødeost
2 spsk. fløde
1 tsk. groft salt
1 knsp. peber
2 spsk. persille
50 g parmesan

 

SE OGSÅ: Lavkarbo-mørbradgryde med grøn mos

 

Fremgangsmåde til Lavkarbo-millionbøf med mos

Skyl kålene og kog dem helt møre i usaltet vand. Pil løgene og skær dem i tern. Svits baconternene i olien og tilsæt løgene. Tilsæt oksekødet og brun det godt af. Tilsæt tomater og krydderier og lad det koge i 15 minutter.

Lad kålen dryppe godt af og blend den til en fin mos med flødeosten. Rør fløden i mosen og smag til med salt og peber. Servér med et drys af hakket persille og friskrevet parmesan.

 

Retten er fryseegnet
 

SE OGSÅ: Spinatfrikadeller med sprød salat

Læs mere om