Gå til hovedindhold

Lavkarbo-opskrift: Bønnegryde med bid

Denne lavkarbo-opskrift på en varm bønnegryde med masser af smag fra bl.a. bacon og chorizo smager dejligt. En rigtig efterårsopskrift, der indbyder til hygge indenfor.
(2 pers.)

Lavkarbo-opskrift: Ingredienser til bønne-gryde med bid:

200 g bacon
150 g chorizo
1 spsk. olie
1 løg
1 aubergine
1 tsk. røget paprika
1 ds. flåede tomater
1 spsk. hvidvinseddike
2 dl hønsebouillon
2 stilke frisk timian
1 ds. butterbeans (240 g)
100 g grønne bønner
2 dl cremefraiche
Salt og peber
1 bdt. friske koriander
 

Fremgangsmåde

Skær bacon og chorizo i tern og svits dem i olien.
Hak løg og aubergine og lad det svitse med i et par min.
Tilsæt røget paprika, tomat, eddike, bouillon og timian og lad det småsimre under låg i 15 min.
Nip de grønne bønner og skyl butterbeans godt, vend dem i og varm retten godt igennem.
Vend cremefraichen i, smag til med salt og peber.
Servér med hakkede koriander.