Gå til hovedindhold

Lavkarbo: Wraps med tunsalat

Lav de lækreste Lavkarbo-æggewraps med tunsalat til frokost

Ingredienser til Lavkarbo-æggewraps med tunsalat

(4 stk. æggewraps)

2 spsk. boghvedegryn
2 spsk. Husk (loppefrøskaller) eller 2 tsk. Fiberhusk (købes på apoteker og i helsekostbutikker)
½ tsk. salt
2 æg
1½ æggehvide
½ dl mælk
75 g cremefraiche 18%
Smør til stegning
Tunsalat
1 ds. tun i vand
50 g fine ærter
50 g champignon
½ rød peberfrugt
100 g mayonnaise
1 tsk. citronsaft
Salt og peber

SE OGSÅ: LCHF: Spinattærte med feta

Fremgangsmåde til æggewraps med tunsalat

Bland boghvedegryn, Fiberhusk og salt. Pisk æg, æggehvider, mælk og cremefraiche sammen og rør det i. Steg dejen som pandekager i smør på en varm pande og lad dem køle af.

Hæld vandet fra tunen og lad den dryppe godt af. Rør tunen med ærter, finthakket champignon, peberfrugt i små tern, mayonnaise og citronsaft og smag til med salt og peber. Kom tunsalaten på wrapsene, rul dem sammen og servér.

SE OGSÅ: Sandwich-boller

Du kan finde meget mere Lavkarbo på familiejournal.dk

Læs mere om