Lavkarbo: Wraps med tunsalat
Ingredienser til Lavkarbo-æggewraps med tunsalat
(4 stk. æggewraps)
2 spsk. boghvedegryn
2 spsk. Husk (loppefrøskaller) eller 2 tsk. Fiberhusk (købes på apoteker og i helsekostbutikker)
½ tsk. salt
2 æg
1½ æggehvide
½ dl mælk
75 g cremefraiche 18%
Smør til stegning
Tunsalat
1 ds. tun i vand
50 g fine ærter
50 g champignon
½ rød peberfrugt
100 g mayonnaise
1 tsk. citronsaft
Salt og peber
SE OGSÅ: LCHF: Spinattærte med feta
Fremgangsmåde til æggewraps med tunsalat
Bland boghvedegryn, Fiberhusk og salt. Pisk æg, æggehvider, mælk og cremefraiche sammen og rør det i. Steg dejen som pandekager i smør på en varm pande og lad dem køle af.
Hæld vandet fra tunen og lad den dryppe godt af. Rør tunen med ærter, finthakket champignon, peberfrugt i små tern, mayonnaise og citronsaft og smag til med salt og peber. Kom tunsalaten på wrapsene, rul dem sammen og servér.