Lavkarbo-yoghurt med bær og banan
Ingredienser til Lavkarbo-yoghurt med bær og banan
(3 pers.)
1 moden banan
5 dl græsk yoghurt
50 g mandler
60 g kokosmel
2 spsk. solsikkekerner
100 g blandede, friske bær
Fremgangsmåde til Lavkarbo-yoghurt med bær og banan
Mos bananen og rør den i yoghurten. Hak mandlerne og vend dem
i yoghurten sammen med kokosmel og solsikkekerner.
Servér yoghurten i små skåle eller glas med friske bær på toppen.
Tip 1
Vil du have en endnu mere smagfuld yoghurt, så prøv at riste kokos og mandler gyldne på en tør pande, før de vendes i. En let ristning aktiverer aromastofferne og giver en mere markant smag.
Tip 2
Det er vigtigt at få en god morgenmad, der kan holde dit blodsukker stabilt. Det giver en god ”modstand” mod de små fristelser, der kommer i løbet af dagen.
Foto: Malthe Danielsson