Gå til hovedindhold

LCHF blåbærkage

Trænger du til en lækker lille kage til dessert? Prøv en LCHF blåbærkage.

(2 stk.)

LCHF blåbærkage

3 æg
30 g Sukrin Gold
25 g kokosfibre
25 g mandelmel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vanilje
50 g smør
80 g blåbær
1 spsk. Sukrin Melis

Prøv også: Blåbærkage med chokoladefrosting

Sådan laver du LCHF blåbærkage

Pisk æggene tykke sammen med Sukrin.
Tilsæt kokosfibre, mandelmel, bagepulver, vanilje og smeltet smør og rør dejen godt sammen.
Smør 2 tærteforme på 13 cm og fordel dejen deri.
Fordel bærrene over kagerne og bag dem ved 180° i 25 min.
Lad kagerne køle og servér dem drysset med Sukrin Melis og evt. en skefuld cremefraiche.

Prøv også: Blåbær er superfood