Gå til hovedindhold

LCHF-brød

Brød opskrift på LCHF-rugbrød med masser af kerner, frø og nødder, der holder dig mæt i lang tid

Brød opskrift: LCHF-rugbrød

(1 brød)
 

Ingredienser
150 g græskarkerner
150 g sojaflager (kan købes i helsekostbutikker)
50 g valnødder
50 g mandler
1 dl sojamælk
6 æg

 

Fremgangsmåde til LCHF-brød
Hæld alle ingredienserne i en blender. Blend massen i nogle sekunder – hvis du vil have et finere brød, blendes blandingen i lidt længere tid. Hæld massen i en lille brødform. Bages ved 180° i en time nederst i ovnen.
Skær nogle skiver af brødet, når det er friskt, og frys dem ned. Tag et par skiver op om aftenen, hvis du gerne vil spise brød til morgenmad.

Hvis du skærer voldsomt ned på kulhydraterne i din kost, får du både et stabilt blodsukker og en stabil vægt, ja, du kan endda ”risikere” at tabe dig.  

SE OGSÅ: Hent masser af LCHF-opskrifter her