LCHF-fiskefrikadeller
Skønne LCHF-fiskefrikadeller med lækker remoulade til. Perfekt til dig, der følger LCHF-principperne.
(LCHF-fiskefrikadeller til 2 pers.)
Ingredienser - LCHF-fiskefrikadeller:
250 g fiskefilét
250 g fiskefilét
(f.eks. sej eller torsk)
100 g rejer
2 skalotteløg
1 spsk. Fiberhusk
1 æg
½ tsk. groft salt
Peber
½ dl fløde
Smør til stegning
Remoulade:
50 g gulerod
1 spsk. finthakket kapers
1 spsk. persille
60 g mayonnaise
¼ tsk. sennepspulver
¼ tsk. gurkemeje
Salt og peber
Broccoli
Dild til pynt
Fremgangsmåde - LCHF-frikadeller:
Hak filéter og rejer groft og løget fint. Rør fiskekød, løg, Fiberhusk, æg, salt, peber og fløde sammen. Form farsen til frikadeller og steg dem i smørret ved jævn varme i
6 min. på hver side.
Remoulade
Hak gulerod, kapers og persille fint og rør mayonnaisen med sennep og gurkemeje. Vend gulerod, kapers og persille i og smag til med salt og peber. Servér fiskefrikadellerne med remouladen og letdampet broccoli. Pynt med dild.