Gå til hovedindhold

LCHF: Frikadeller

Skønne fiskefrikadeller på LCHF-manér

Ingredienser til Lavkarbo-frikadeller
(2 pers.)

250 g fiskefilét (f.eks. sej eller torsk)
100 g rejer
2 skalotteløg
1 spsk. Fiberhusk
1 æg
½ tsk. groft salt
Peber
½ dl fløde
Smør til stegning

Remoulade
50 g gulerod
1 spsk. finthakket kapers
1 spsk. persille
60 g mayonnaise
¼ tsk. sennepspulver
¼ tsk. gurkemeje
Salt og peber
Broccoli
Dild til pynt

Fremgangsmåde til lavkarbo-frikadeller

Hak filéter og rejer groft og løget fint. Rør fiskekød, løg, Fiberhusk, æg, salt, peber og fløde sammen.
Form farsen til frikadeller og steg dem i smørret ved jævn varme i 6 min. på hver side.

Remoulade
Hak gulerod, kapers og persille fint og rør mayonnaisen med sennep
og gurkemeje. Vend gulerod, kapers og persille i og smag til med salt
og peber.
Servér fiskefrikadellerne med remouladen og letdampet broccoli.
Pynt med dild.

Spis masser af grønsager til og en skive brød fra opskriften ”Lavkarbo-rugbrød med rejer i grønt”

SE OGSÅ: Lavkarbo: Sandwich-boller

 

 

Læs mere om