Gå til hovedindhold

LCHF: Fyldte auberginer

Lækre, fyldte auberginer - bag dem i ovnen eller læg dem på grillen

Opskrift på fyldte auberginer

(2 pers.)

1 aubergine

 

Fyld
2 tomater
½ broccoli
1 stor gulerod
1 lille rødløg
3 fed hvidløg
100 g gedefeta (almindelig feta eller Philadelphiasmøreost)
Persille
Salt og peber

 

PRØV OGSÅ: LCHF: Peberfrugter med fyld

 

Ingredienser til fyldte auberginer

Halvér tomaterne og fjern kernerne. Bræk broccolihovedet i mindre stykker. Skræl guleroden og skær den i store stykker. Pil løget og skær det i både. Pil hvidløgene.
Kom alle ingredienser, på nær persille, i en foodprocessor og blend til en fin masse.
Smag til med frisk persille, salt og peber. Halvér auberginen og skrab kernerne ud.
Læg fyldet i auberginen og bag den i ovnen ved 185º varmluft i 30 min.

 

Opskriften er fra klinisk diætist Charlotte Hartvigs nye bog, ”Stop yoyo-vægten”, fra Politikens Forlag med 62 opskrifter til 250 kr.

Bogen kan købes HER >>

 

Artiklen indeholder affiliate-links.

Læs mere om