Gå til hovedindhold

LCHF: Glutenfrit knækbrød

Glutenfrit og lowcarb knækbrød
Knækbrød med masser af sunde nødder og frø - helt uden gluten.

Opskrift på glutenfrit knækbrød til LCHF

Knækbrød med masser af sunde nødder og frø - helt uden gluten.

Opskriften på knækbrød giver 2 bageplader

Ingredienser - Glutenfrit knækbrød til LCHF

75 g mandler
75 g valnødder
2 dl græskarkerner
1 dl hørfrø
1 dl sesamfrø
2 spsk. Fiberhusk
1 tsk. salt
1 tsk. hele anisfrø
5 dl vand

SE OGSÅ: LCHF: Knækbrød med kanel

Fremgangsmåde - Glutenfrit knækbrød til LCHF

Blend mandler og nødder, rør alle ingredienser sammen i en skål og lad dejen hvile i ca. 10 min.

Fordel dejen på to bageplader med bagepapir. Bred dejen jævnt ud med en spatel eller læg et olieret stykke bagepapir over og rul dejen ud med en kagerulle. Skær dejen i passende stykker med et pizzahjul.

Bag knækbrødene ved 160º varmluft i ca. 70 min. Lad bagepladerne bytte plads midtvejs, så brødene bliver jævnt bagt.

Bræk brødene i stykker og lad det tørrre i eftervarmen med ovnlågen åben.

Opbevares i tætsluttende dåse.

SE OGSÅ: Lavkarbo: Sandwich-boller