Gå til hovedindhold

LCHF i december: Risalamande

Man kan sagtens spise skøn mad og julegodter uden at gå på kompromis med sin sunde livsstil. I denne uge kan du få fingrene i et hæfte med skønne LCHF-opskrifter og tips til december måned.

Man kan sagtens spise skøn mad og julegodter uden at gå på kompromis med sin sunde livsstil. I denne uge kan du få fingrene i et hæfte med skønne LCHF-opskrifter og tips til december måned.

LCHF-opskrift på risalamande

(4 pers.)

4 spsk. chiafrø
2 dl kokosmælk
200 g hytteost
100 g mandler
1 spsk. agavesirup
1 vaniljestang
2 dl piskefløde

Kirsebær-topping
200 g usødede kirsebær
1 spsk. agavesirup

Vil du have flere juleopskrifter til LCHF

Med Familie Journal i denne uge får du et stort hæfte med lækre LCHF-opskrifter til december. Bladet er på gaden fra mandag d. 9. til søndag d. 15. november.

Fremgangsmåde til risalamande

Bland chiafrø med kokosmælk og hytteost og stil det på køl i mindst
4 timer. Skold og smut mandlerne. Tag en mandel fra og hak resten.
Rør agavesiruppen i chiagrøden og kom kornene fra vaniljestangen i fløden og pisk den til skum. Vend flødeskummet i chiagrøden sammen med mandlerne og stil den på køl. Blend bærrene med sirup og servér sovsen kold eller varm sammen med den kolde alamande.

Læs mere om