Gå til hovedindhold

LCHF kanelsnegle

Lækker opskrift på kanelsnegle til dig, der følger LCHF. Disse kanelsnegle er super lækre!

Denne opskrift indeholder nok til 12 kanelsnegle. Velbekomme!

Få mange flere LCHF-opskrifter her

Ingredienser til LCHF-kanelsnegle

Dej til kanelsnegle
5 æg (gem en æggehvide til pensling)
1 dl Sukrin Gold
1 dl piskefløde
100 g smeltet smør
1 dl Sukrin Melis
1 dl kokos(fiber)mel
4 spsk. Fiberhusk
2 tsk. bagepulver

Fyld til kanelsnegle
100 g blødt smør
1 dl Sukrin Gold
1½ spsk. kanel

Læs også, hvordan Diana slap af med yoyo-vægten med LCHF

Fremgangsmåde til LCHF kanelsnegle

Pisk æg og Sukrin Gold til en luftig masse. Tilsæt fløden og det smeltede smør, mens du pisker videre. Bland alle de tørre sager og hæld dem ned i dejen, mens du pisker på laveste hastighed.

Dejen til kanelsnegle skal stå og sætte sig i 10 minutter, så brug tiden på at lave fyldet. Rør det bløde smør godt sammen med kanel og Sukrin Gold, så det bliver en ensartet brun masse. Tænd ovnen på 175 grader.

Rul dejen ud mellem to stykker husholdningsfilm til en flade på ca. 30 x 20 cm. Løft filmen og flyt dejen, så det kommer til at passe. Fjern den øverst film og smør fyldet ud på hele fladen med bagsiden af en ske. Vær forsigtig, så du ikke laver huller i dejen.

Rul dejen sammen ved hjælp af filmen under dejen. Rullen skærer herefter ud i 12 kanelsnegle, som lægges i en bradepande beklædt med bagepapir – eller i smurte muffinsforme.
Disse kanelsnegle pensles med æggehvide og bages i 22 min.

Tip: Ønsker du glasur på dine kanelsnegle, kan du bruge en blanding af SukrinMelis og almindeligt flormelis samt lidt varmt vand.

SE OGSÅ: Tab dig med honning og kanel

Flere populære desserter til LCHF

Hjemmelavede bountybarer

Kokosbrød med banan

Drømmekage fra Brovst

Kaffe- og kokoskugler

Vafler

Strawberry cheesecake

Artiklen indeholder affiliate-links.