Gå til hovedindhold

LCHF: krydret kyllingetærte

Prøv opskriften på en lækker LCHF-kyllingetærte, som du laver helt fra bunden

Opskrift på krydret kyllingetærte

(3 pers.)

Ingredienser - kyllingetærte

Tærtebund: 

40 g mandelmel

60 g sesamfrø

1 spsk. Husk

40 g smør

Fyld:

1 æg

450 g hakket kylling

1 løg

1 spsk. olie

1 fed hvidløg

1 spsk. tomatpuré

2 tsk. paprika

2 tsk. spidskommen

½ tsk. cayenne­peber

Salt og peber

1 rød peberfrugt

50 g edamame­bønner

2 æg

1 dl fløde

50 g revet ost

PRØV OGSÅ: Tærte med bacon og tomat

Fremgangsmåde til kyllingetærte

Bland mandelmel, sesamfrø og Husk, smelt smørret og bland det hele til en ensartet dej sammen med ægget i en foodprocessor.

Lad dejen hvile i 10 min. og rul den ud mellem to stykker bagepapir. Kom dejen i en 23 cm tærteform og forbag den ved 200° i 10 min.

Svits kyllingekød og løg i olien, tilsæt hvidløg, puré og krydderier og lad det småsimre i 5 min. Smag til med salt og peber, kom kødet i tærtebunden og fordel peberfrugt i strimler og bønner over.

Pisk æg og fløde, hæld det over tærten, drys med ost og bag tærten ved 200° i 30 min.

PRØV OGSÅ: LCHF-æbletærte

 

Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Slankeklubbens webshop!

Kun 20,- per stk.