Gå til hovedindhold

LCHF-kylling med ratatouille

Lækker aftensmad til dig der spiser LCHF.

Opskrift på kylling med ratatouille

Lækker aftensmad til dig der spiser LCHF.

Opskriften er til 4 personer

Ingredienser - Kylling med ratatouille

4 kyllingefileter
2 spsk. pesto
4 skiver lufttørret skinke
1 spsk. smør
1 stor aubergine
2 peberfrugter
1 courgette
1 stort løg
1 fed hvidløg
3 spsk. olivenolie
1 ds. tomater
1 tsk. groft salt
½ bdt. timian
Sort peber
150 g feta

SE OGSÅ LCHF-millionbøf med mos

Fremgangsmåde til lavkarbo-kylling med ratatouille

Skær en lomme i kyllingefileterne, fyld pestoen i og vikl skinken om. Skær aubergine, peberfrugt og courgette i tern og hak løg og hvidløg. Sautér grønsagsternene i olien i et par min., tilsæt tomat, salt og timian og lad det småsimre i 15 min. Steg kyllingefileterne i smørret ved middelhøj varme i 6 min. på hver side. Smag ratatouillen til med salt og peber, smuldr fetaen over og servér.

SE OGSÅ: LCHF-kyllingesalat med pære

Læs mere om