Gå til hovedindhold

LCHF-kyllingesatay med peanutsovs

Lækker aftensmad til dig der spiser LCHF eller bare elsker god mad fuldt af smag

Opskrift på LCHF-kyllingesatay med peanutsovs

Opskriften er til 2 personer.

Ingredienser - LCHF-kyllingesatay med peanutsovs

290 g kyllinginderfilét
1 tsk. garam marsala
1 tsk. salt
75 g peanuts
1 fed hvidløg
2 spsk. koldpresset rapsolie
1 spsk. Sukrin Gold
½ dl vand
Saft og skal af 1 usprøjtet lime
½ agurk
200 g blomkål

Fremgangsmåde til Lavkarbo-kyllingesatay med peanutsovs

Krydr kyllingefiléterne med garam masala og salt. Træk hver filét på et bambusspid og læg dem på et stykke bagepapir. Steg spiddene i ovnen ved 225° i 15 min. Blend peanuts med hvidløg, olie, Sukrin, vand, saft og skal fra limefrugten. Servér med agurkestave og blomkål i små buketter.