Gå til hovedindhold

LCHF: Lam med jordbær-spidskålssalat

Pift spidskålssalaten op med jordbær for at give retten et mere sommerligt præg.

Opskrift på lam med jordbær-spidskålssalat

(3 pers.)

3 lammekoteletter
Salt og peber
4 fed hvidløg
1 spsk. olie
1 tsk. fennikelfrø
1 spsk. citronsaft
20 friske mynteblade
1 spsk. agavesirup
2 dl cremefraiche
1 spidskål
150 g jordbær

 

PRØV OGSÅ:  En god entrecote til grillen

 

Fremgangsmåde

Krydr koteletterne med salt og peber og knus hvidløgene. Brun koteletter og hvidløg i olie og dæmp varmen. Tilsæt fennikelfrø og citronsaft og lad dem stege færdig. Knus myntebladene med siruppen i en morter og rør blandingen i cremefraichen.

Snit spidskålen fint og vend den i dressingen sammen med jordbær i både og servér med et drys af hakkede mynteblade.

PRØV OGSÅ: Peberbøffer med marinerede asparges

Læs mere om