LCHF: Mexicansk tacosalat
Ingredienser til mexicansk tacosalat
(4 portioner)
500 g hakket oksekød
1 spsk. smør
1 pakke tacokrydderi
½ dl vand
½ agurk
2 tomater
70 g icebergsalat
1 avocado
2 dl dåsemajs
2 dl revet ost
Tilbehør
Tacosovs
Cremefraiche
Rødløg
PRØV OGSÅ: LCHF: Spicy oksekødssalat
Fremgangsmåde til mexicansk tacosalat
Brun kødet i lidt smør. Tilsæt tacokrydderi og vand og steg det i 5 min. Skær agurk og tomat i tern og både. Fordel strimlet icebergsalat, agurk, tomat, avocado, majs og revet ost på en tallerken. Top retten med kød, lidt tacosovs og cremefraiche og pynt med et par ringe rødløg.
PRØV OGSÅ: LCHF: Farvelade-ostesalat