Gå til hovedindhold

LCHF: Mexicansk tacosalat

Drop tacoscallen og kast dig over den lækre salat i stedet

Ingredienser til mexicansk tacosalat

(4 portioner)

500 g hakket oksekød
1 spsk. smør
1 pakke tacokrydderi
½ dl vand
½ agurk
2 tomater
70 g icebergsalat
1 avocado
2 dl dåsemajs
2 dl revet ost

Tilbehør
Tacosovs
Cremefraiche
Rødløg

 

PRØV OGSÅ: LCHF: Spicy oksekødssalat

 

Fremgangsmåde til mexicansk tacosalat

Brun kødet i lidt smør. Tilsæt tacokrydderi og vand og steg det i 5 min. Skær agurk og tomat i tern og både. Fordel strimlet icebergsalat, agurk, tomat, avocado, majs og revet ost på en tallerken. Top retten med kød, lidt tacosovs og cremefraiche og pynt med et par ringe rødløg.

 

PRØV OGSÅ: LCHF: Farvelade-ostesalat

Læs mere om