Gå til hovedindhold

LCHF-opskrift på grillet sommersalat med pebermakrel

Frisk LCHF-salat med pebermakrel

Opskrift på lækker sommersalat med pebermakrel

Frisk LCHF-salat med pebermakrel

Opskriften er til 2 personer

Ingredienser - Sommersalat med pebermakrel

200 g snackpeber
1 bdt. asparges
1 bdt. forårsløg
100 g slikærter
Reven skal af ½ usprøjtet citron
1 spsk. citronsaft
2 spsk. rapsolie
½ tsk. salt
1 knsp. peber
100 g blandede, spæde salatblade
100 g pebermakrel

Fremgangsmåde - Sommersalat med pebermakrel

Rengør strimler af snackpeber, asparges, forårsløg og ærter og grill dem et par min. på hver side på en grillpande ved middelhøj varme, så de stadig er sprøde. Bland citronskal og -saft, olie, salt og peber og vend de grillede grønsager heri. Skyl salatbladene og anret dem med grønsagerne og makrellen, der er plukket i mindre stykker.

Lavkarbo-opskrift: Kristina Marckmann