LCHF-opskrift på grillet sommersalat med pebermakrel
Opskrift på lækker sommersalat med pebermakrel
Frisk LCHF-salat med pebermakrel
Opskriften er til 2 personer
Ingredienser - Sommersalat med pebermakrel
200 g snackpeber
1 bdt. asparges
1 bdt. forårsløg
100 g slikærter
Reven skal af ½ usprøjtet citron
1 spsk. citronsaft
2 spsk. rapsolie
½ tsk. salt
1 knsp. peber
100 g blandede, spæde salatblade
100 g pebermakrel
Fremgangsmåde - Sommersalat med pebermakrel
Rengør strimler af snackpeber, asparges, forårsløg og ærter og grill dem et par min. på hver side på en grillpande ved middelhøj varme, så de stadig er sprøde. Bland citronskal og -saft, olie, salt og peber og vend de grillede grønsager heri. Skyl salatbladene og anret dem med grønsagerne og makrellen, der er plukket i mindre stykker.
Lavkarbo-opskrift: Kristina Marckmann