Gå til hovedindhold

LCHF: Pasta marinara

Kom i feriestemning med en skøn skaldyrsret

Lækker sommerret med skaldyr, bønnespaghetti og parmesan.

(1 pers.)

½ løg
1 fed hvidløg
½ spsk. olivenolie
½ dl grønsagsbouillon
1 spsk. tomatpuré
½ ds. hakkede tomater
60 g bønnespaghetti
150 g skaldyrsmiks (fruit de mare)
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 spsk. parmesan

PRØV OGSÅ: Muslingesuppe med osteboller

 

Fremgangsmåde til  LCHF opskrift med skaldyr

Hak løg og hvidløg og svits dem i olien. Tilsæt bouillon, puré og hakkede tomater og lad det småsimre i 10 min.

Kog bønnespaghettien i letsaltet vand i 8 min. og hæld vandet fra. Vend skaldyrsblandingen i tomatsaucen, lad den småsimre i yderligere et par min. og smag til med salt og peber. Vend spaghettien i tomatsaucen, drys med revet parmesan og servér.

 

Tip: Portionen indeholder 495 kcal - præcis, hvad du må spise på en fastedag.

SE OGSÅ: Undgå vægthop i ferien

 

Tab dig med LCHF/Lavkarbo

Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Slankeklubbens webshop!

Kun 20 kr. per stk.

Læs mere om