Gå til hovedindhold

LCHF: Sandwich-boller

Prøv en lækker LCHF-sandwich

Ingredienser til LCHF sandwich-boller

(8 stk.)

4 æg
1 dl græsk yoghurt
3 spsk. koldpresset rapsolie
1 spsk. bagepulver
½ tsk. salt
1 spsk. Husk (loppefrøskaller)
60 g havreklid
75 g hørfrø
75 g solsikkefrø
50 g revet mozzarella

SE OGSÅ: Lavkarbo-mandelkiks

Fremgangsmåde til sandwich-boller

Pisk æg, yoghurt og olie sammen, bland bagepulver, salt, Husk, klid og de to slags frø og rør det i æggemassen. Bland osten i, fordel dejen i 8 smurte 10 cm’s forme og bag bollerne ved 180° i 25 min. Servér bollerne flækket lagt sammen med flødeost, skinke, tomat og agurk.

Frys evt. bollerne ned flækket. Når du tager dem op og lægger pålæg imellem, virker brødet som ”køleelementer”.

SE OGSÅ: ”Grønt” Lavkarbo-brød

 

Artiklen indeholder affiliate links.

Læs mere om