Gå til hovedindhold

LCHF: Spicy oksekødssalat

Oksekødssalat: En skøn ret med krydderier.

Opskrift på spicy oksekødssalat

(1 pers.)

1 agurk
1 forårsløg
1 fed hvidløg
1 tsk. tabasco
½ tsk. chiliflager
1 tsk. honning
2 tsk. ris-eddike
Havsalt
½ tsk. smør
2 oksebøffer a ca. 150 g

 

SE OGSÅ: Courgettepasta med pesto og bacon

 

Fremgangsmåde 

Skær agurken i fine skiver og kom dem i en skål. Snit forårsløget og bland det med agurken. Pil og hak hvidløget fint og bland det med tabasco, chiliflager, honning, riseddike og havsalt. Hæld det over agurkesalaten og lad det gerne trække lidt.

Varm en pande op. Kom lidt smør på og steg bøfferne på begge sider. Sluk for blusset og lad bøfferne trække i 5-6 min. før de skæres i skiver og blandes med agurkesalaten.

 

SE OGSÅ: En god entrecote til grillen

 

Sund og slank med 5:2

Opskriften er fra bogen ”Sund og slank med 5:2”, der indeholder masser af tip og 65 opskrifter. Udkommet på Politikens Forlag, koster 250 kr.

Læs mere om