Gå til hovedindhold

LCHF: Wraps med tunsalat

Skønne wraps med tunsalat efter LCHF-principperne. Lækker LCHF-aftensmad.
(4 stk. wraps med tunsalat)

Ingredienser - wraps med tunsalat:

2 spsk. boghvedegryn
2 spsk. Fiberhusk (købes på
apoteker og i helsekostbutikker)
½ tsk. salt
2 æg
1½ æggehvide
½ dl mælk
75 g cremefraiche 18%
Smør til stegning
 
Tunsalat:
1 ds. tun i vand
50 g fine ærter
50 g champignon
½ rød peberfrugt
100 g mayonnaise
1 tsk. citronsaft
Salt og peber
Fremgangsmåde - wraps med tunsalat:
Bland boghvedegryn, Fiberhusk og salt. Pisk æg, æggehvider, mælk og cremefraiche sammen og rør det i. Steg dejen som pandekager i smør på en varm pande og lad dem køle af.
 
Hæld vandet fra tunen og lad den dryppe godt af. Rør tunen med ærter, finthakket champignon, peberfrugt i små tern, mayonnaise og citronsaft og smag til med salt og peber. Kom tunsalaten på wrapsene, rul dem sammen og servér.

Prøv den lækre LCHF-æbletærte til dessert

Læs mere om