Gå til hovedindhold

Low Carb Carbonara

En klassiker i Low Carb version - og det smager fantastisk!

Low Carb Carbonara

En klassiker i Low Carb version - og det smager fantastisk!

Ingredienser - Low Carb Carbonara

2 personer

300 g squash

200 g blomkål

50 g løg

En smule olie til stegning

20 g æggeblomme

150 g piskefløde (38 %)

50 g revet parmesan (+32)

36 g kalkunbacon

5 g peber

Prøv også vores spidskåls carbonara

Fremgangsmåde - Low Carb Carbonara

Til denne opskrift er det nyttigt at have en spiralizer. Hvis ikke du har en sådan, kan du bruge en gulerodsskræller. Kør squashen igennem spiralizeren, så den ligner spaghetti. Riv blomkålen på et rivejern eller kom den i foodprocessoren, så den bliver til blomkålsris.

Hak løget i fine tern og steg disse i lidt olie på panden. Når løgene er klar, tilsættes squashspaghettien og blomkålsrisene. Steg det hele og vend det rundt i et par minutter. Rør æggeblommen sammen med fløden og den revne parmesan. Sørg for, at panden er godt varm, inden æggeblandingen hældes på.

Lad æggemassen stå i et minuts tid, uden at der røres i den. Vend derefter det hele rundt på panden, indtil retten er sammenhængende. Steg to skiver kalkunbacon på en pande ved siden af og hak skiverne i mindre stykker, når de er færdigstegt. Drys peber og bacon ud over retten og servér.

*Gavebeviset er gyldigt indtil d. 31/3-16.